Stiri
Informare clienti despre "instructiuni" de pe site
Adaugat de Natalia Delimarschi on 05 februarie 2024 06:01 p.m.

      Pentru confortul dumneavoastră, pe site-ul nostru (https://service.wizcontabil.com) a fost creată o Bază de Cunoștințe, care cuprinde o gamă largă de instrucțiuni privind utilizarea produselor software.

      Această Bază de Cunoștințe este disponibilă doar pentru utilizatorii înregistrați pe site-ul nostru. (Instrucțiunile pentru crearea unui nou utilizator sau înregistrarea ca utilizator se găsesc la https://service.wizcontabil.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/inregistrare-helpdesk.)

      Pentru a vă înregistra pe site, vă rugăm să utilizați opțiunea "Inregistreaza-te" și să parcurgeți toate etapele de înregistrare:

      Dacă sunteți un client înregistrat, pentru a accesa baza de cunoștințe, utilizați butonul "Connect", introduceți adresa dvs. de e-mail și parola pe care ați indicat-o în timpul înregistrării pe site:

       După apăsarea butonului "Connect", veți fi redirecționat către contul dvs. personal, unde veți avea acces la diverse opțiuni, inclusiv la Baza de Cunoștințe. Există două opțiuni pentru a accesa baza de cunoștințe:

  1. Utilizând opțiunea din meniul principal.
  2. Utilizând butonul vizual.

       După alegerea uneia dintre opțiunile descrise mai sus, se va deschide pagina principală a instrucțiunilor, unde vor fi afișate cele mai populare sau recent adăugate instrucțiuni, precum și un link către toate instrucțiunile (în paranteze este indicat numărul actual de instrucțiuni):

      Prin apăsarea linkului către toate instrucțiunile , veți obține acces la catalogul instrucțiunilor, care arată în felul următor:

      În paranteze este indicat numărul de instrucțiuni pentru un anumit produs software. În cadrul categoriei de produse software, instrucțiunile sunt organizate în funcție de limbă și tematică.

La selectarea unei instrucțiuni  din listă, conținutul instrucțiunii va fi afișat.


Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii: