Baza de Cunostinte
Instructiuni: > DOCUMENTE
Completarea câmpurilor 13 și 14 din documentele de vânzare (Factura Fiscală, Aviz de Expediție)
Adaugat de Natalia Delimarschi on 29 ianuarie 2024 05:03 p.m.

Pentru a completa automat câmpurile 13 și 14, trebuie să faceți setări preliminare în program.

Setarea câmpului 13

      Câmpul 13 este setat pentru un anumit utilizator WIZCOUNT. Dacă setarea nu este efectuată, atunci în acest câmp va apărea numele acestui utilizator. Dacă în acest câmp trebuie să apară alte informații, atunci utilizatorul cu drepturi de administrator trebuie să selecteze în meniul de Definitii/Utilizatori utilizatorul, pentru care se va face această setare (cel care va genera documente), apoi apăsând butonul OptSupl (Operatiuni Suplimentare) din meniul apărut, selectați opțiunea Detalii Suplimentare Utilizator.

       În fereastra deschisă Date Suplimentare, trebuie completat câmpul Observatii cu informațiile care trebuie să apară în câmpul 13, apoi închideți fereastra.

Datele introduse vor fi salvate automat, iar câmpul 13 va fi completat automat la generarea documentului.

Setarea campului 14

      În ceea ce privește setarea câmpului 14, pentru a realiza completarea automată a acestui câmp, este necesar să introduceți datele necesare în nomenclatorul Depozite.

     Este necesar de adăugat date în câmpul "Observații" pentru depozitul specific, care trebuie să apară la crearea documentului (factură fiscală, aviz de expediție etc.):

(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii: